επεξεργασία και εφαρμογή πολτού φρούτων

January 4, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για επεξεργασία και εφαρμογή πολτού φρούτων

Διαδικασία παραγωγής πολτού φρούτων

 

Η διαδικασία παραγωγής του πολτού φρούτων είναι κατά προσέγγιση η ακόλουθη: αποφλοίωση → επιλογής → που ξεπλένει την προστασία → χρώματος → που προμαγειρεύει την αφαίρεση πυρήνων → και που πολτοποιεί την κόλλα προστασίας → χρώματος → που αλέθει → που συνδυάζει → την αποστηρωμένη μεγάλη συσκευασία → αποστείρωσης → που δροσίζει την αποθήκευση →.

 

Τομέας εφαρμογής πολτού φρούτων

 

Σαν πρώτη ύλη των τροφίμων πρόχειρων φαγητών και του μη αλκοολούχου ποτού, ο πολτός φρούτων έχει επιτύχει τη πρωτοφανή επιτυχία.

 

Ο πολτός φρούτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη των μη αλκοολούχων ποτών Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τη σάλτσα, τη μαρμελάδα και άλλα τρόφιμα για το καρύκευμα Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το κρασί Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί άμεσα για να κάνει το κέικ φρούτων, τη σοκολάτα σάντουιτς, το παγωτό φρούτων και άλλα δημοφιλή τρόφιμα ελεύθερου χρόνου για τους νέους.

 

Εκτός από τη χρησιμοποίηση ως πρώτες ύλες για τα τρόφιμα και τα μη αλκοολούχα ποτά, ο πολτός φρούτων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παραγάγει τις ταπετσαρίες, το σαμπουάν, το πήκτωμα ντους, κ.λπ., με ένα ευρύ φάσμα των χρήσεων.

 

Τα ΤΡΌΦΙΜΑ SSS η πλήρης γραμμή επεξεργασίας για το διάφορο πολτό φρούτων